Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Muamba Clown Show!


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Κάστρο Αγ. Ανδρέα- Πρέβεζα

Πληροφ. Τηλ 6977192779

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί εργαστήριο τσίρκου για παιδιά (10.00πμ με 13.00μμ) και παράσταση 7.00μμ το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Μέσα από την άσκηση και το παιχνίδι, τα παιδιά θα γνωρίσουν πολυάριθμες δυνατότητες του σώματος, σε συνδυασμό με τον νου και το συναίσθημα. Με ήπιες ακροβατικές φιγούρες και με απλές τεχνικές στο χειρισμό ζογκλερικών αντικειμένων, θα δουν τον κόσμο "ψηλότερα" πάνω στα ξυλοπόδαρα και στα ποδήλατα και θα μάθουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή με χαμόγελοόπως ακριβώς και οι καλοί μας φίλοι οι κλόουν που δεν χάνουν ευκαιρία για γέλιο και για παιχνίδι. Με σύμμαχο μακιγιάζ φωτεινό και πολύχρωμο που θα δημιουργήσουν , θα είναι πανέτοιμα για το ταξίδι!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ (ακροβατικά- ξυλοπόδαρα- ποδήλατα- κινέζικα πιάτα- diabolo - kiwidoo -bandiera -μακιγιάζ κλόουν )

Διδασκαλία Camilla Bombardini Γεννήθηκε στην Βενετία το 1983.Σπουδασε κλασικό μπαλέτο και ανθρωπολογία σε Ιταλία και Γαλλία, στην Belle Arti και στην "arti della rappresentazione" στην Βενετία. Eργάστηκε ως ηθοποιός της comedia dell'arte στο θέατρο stabile di Vicenza και στη Ρώμη, συνεργάστηκε με την ομάδα "Mallanote" στο σχέδιο "Αντιγόνη". Διδάσκει θέατρο, χορό, θέατρο δρόμου και παιδικό θέατρο σε Ιταλία -Βραζιλία-Ελλάδα . Byron Skouris Ξεκινά σπουδές στο θέατρο το 1998 στη Βραζιλία στο Universidade Estadual de Londrina , όπου μετά το τέλος των σπουδών του , συνεργάζεται με την Μauricio Arruda Mendonca ,σπουδαία δραματουργό της Βραζιλίας. Το 2006 σπουδάζει comedia dell'arte στη Βενετία , όπου και η συμμετοχή του στην Bienalle Βενετίας- 2007. Εργάζεται ως ηθοποιός , κάνει θέατρο δρόμου και διδάσκει σε σεμινάρια comedia dell'arte σε Ιταλία, Βραζιλία και Ελλάδα , όπου και η συνεργασία του με την ομάδα " Padum ".Άρθρα του γύρω από την κωμωδία και την τέχνη του κλόουν έχουν δημοσιευτεί στον Ιταλικό τύπο.